Proslavite s nama 2. rođendan Europske Amazone i Međunarodni Dan Dunava!

U nedjelju, 29.06.2014. godine, od 12 do 19 sati, na Biljskom jezeru (stara Drava) obilježava se proslava drugog rođendana “Europske Amazone” – UNESCO Rezervata Biosfere Mura-Drava-Dunav i Međunarodni Dan Dunava.

Uživajte u različitim sadržajima poput vožnje kanuima, tradicijskim sportovima – povlačenje konopom i ringlanje, radionicama slame i izradi narukvica prijateljstva te ostalim zanimljivim sadržajima.

Pogledajte i izložbu umjetničkih radova s natjecanja „Postani umjetnik Dunava 2014.“ na kojoj će biti izloženi najbolji radovi, te proglasiti pobjednici natjecanja. Ovaj ambiciozni natječaj ujedinjuje djecu iz 14 zemalja i svake godine nastaju razna kreativna umjetnička djela koja pokazuju bogatstvo Podunavlja.

Uživajte u koncertima tradicionalne indijske glazbe i zvucima bubnjeva! Za one koje budu htjeli naučiti svirati bubnjeve, bubnjarska skupina RitmOS će održati i bubnjarsku radionicu.

Sudionici mogu besplatno probati mađarsku deliciju zvanu Langošice, a također mogu i kušati tradicionalnu Indijsku vegetarijansku hranu te domaće prirodne sokove.

2_ECO_Fest 2014

23-06-2014