Prijave na petu radionicu o biciklizmu

U srijedu, 27. kolovoza 2014. godine s početkom u 10 sati, u prostorijama općine Antunovac, održati će se peta radionica o biciklizmu, planirana u projektu “Cross-border Bike project”. Na radionici će se razgovarati o potencijalima razvoja biciklističke infrastrukture u prekograničnom području, a nakon prezentacija potaknuti će se konstruktivna rasprava između sudionika, predavača i vanjskih stručnjaka. Kao i do sada predavanja će biti na hrvatskom i mađarskom jeziku.

Sudjelovanje na radionici je za sve zainteresirane besplatno, a prijave možete izvršiti na sljedeći link:

header 1

INVITATION

On behalf of Pécs Urban Development Plc. – Beneficiary of the project

„Cross-Border Bike Project” (identification number: HUHR/1101/1.2.2/1004) – we would like to invite you and your colleagues to attend the fifth event of workshop series organised within the project.

Aim of the event is to present the potential of cross-border cycling infrastructure development.

Date:  10:00 – 13:00h, 27 August 2014

Location:  Municipality of Antunovac (Općina Antunovac), Braće Radića 4, 31216 Antunovac [Link]

Program:

10:00-10:10 Greetings
 10:10-10:50 Ivan PODRAZA Advantages of cycling – short overview of the situation in Osijek
 10:50-11:30 MERZA Péter dr. Cycling infrastructure development in the City of Pécs
11:30-11:50 > Coffee break
11:50-12:30 PÁMER Zoltán Experiences of infrastructure development for daily cycling in South Transdanubia
12:30-13:00 Continuation of the debate
13:00-13:30 > Sandwich lunch