Održano Strateško planiranje Mreže Zelenih telefona

Od 18. do 20.3.2015. godine održano je Strateško planiranje Mreže Zelenih telefona i godišnji sastanak članica Mreže. Ova aktivnost dio je partnerskog projekta  “Partnerstva za okoliš: Razvoj kapaciteta u zaštiti okoliša javnog i civilnog sektora u Hrvatskoj kroz primjenu servisa Zelenog telefona”.

Strateško planiranje provela je konzultantica Aktivist d.o.o., Milena Radošević. Kroz strateško planiranje Mreža i sve njene članice  imale su za cilj izraditi zajednički Strateški plan za naredno trogodišnje djelovanje, kao i Akcijski plan za buduće jednogodišnje razdoblje, a sve u svrhu poboljšanja zajedničkog rada kroz pružanje usluge Zelenog telefona. Strateško planiranje bilo je učinkovito te će zasigurno unaprijediti rad Mreže zelenih telefona.

Osim Strateškog planiranja ovo druženje bilo je prilika da svi voditelji Zelenih telefona razmijene iskustva u radu i razgovaraju o aktualnim problemima u zaštiti okoliša i prirode. Tako je ovaj projekt članicama Mreže omogućio rijetku priliku za zajedničko druženje, zbližavanje i poboljšanje suradnje.

24-03-2015