POZIVNICA NA FESTIVAL „RIBARSKI DANI U KOPAČEVU“!

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas u Kopačevo u Općini Bilje gdje će se 15. i 16. rujna 2018. godine održati festival „Ribarski dani u Kopačevu“. Ovogodišnji festival je čak 20. po redu, a bit će realiziran kao treća od četiri velike manifestacije u sklopu projekta prekogranične suradnje Hrvatska-Mađarska „Zelena Baranja – Ozelenjivanje turističke ponude kroz inovativne proizvode u prirodnoj i krajobraznoj baštini“ koji se provodi u partnerstvu Udruge za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Nacionalnog parka Dunav-Drava i Općine Bilje.
Festival „Ribarski dani u Kopačevu“ tradicionalno se održava svake godine gdje lokalno stanovništvo prikazuje svoje različite gurmanske specijalitete fenomenalnih okusa, bogatu kulturnu baštinu, domaće autohtone proizvode, a u isto vrijeme njeguje odlične veze s prijateljima, sudionicima i posjetiteljima, kako iz drugih krajeva Hrvatske, tako i iz drugih država. Uz neizostavni ples i pjesmu zabava je zajamčena, a povećanje broja posjetitelja iz godine u godinu dokazuje vrijednost i atraktivnost samog festivala.
Festival se održava u Kopačevu, a ulaz je besplatan.

Program može preuzeti ovdje: Ribarski dani Kopačevo 2018.

04-09-2018