Poziv na radionicu “Organiziranje participativnog upravljanja u lokalnoj zajednici”

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na transfernu radionicu projekta ‘Participativno upravljanje prirodnim resursima’ koju ćemo organizirati u Osijeku, u prostorima Gradske četvrti Gornji grad (Trg Lava Mirskog 1) u četvrtak, 6. srpnja 2017.

Organiziranje transferne radionice dio je projektnih aktivnosti planiranih u četiri grada (Koprivnica, Osijek, Rijeka i Zadar) s ciljem jačanja kapaciteta gradova, općina i organizacija civilnog društva za uspostavljanje sustava međusektorskog praćenja i izrade lokalnih javnih politika za upravljanje prirodnih resursa.

Tijekom radionice bit će predstavljene aktivnosti i rezultati projekta provedenog u Velikoj Gorici, lokalni primjeri dobrih praksi na području upravljanja prirodnim resursima te organizirana praktična grupna vježba s ciljem usvajanja relevantnih znanja i iskustava u organiziranju participativnog upravljanja u lokalnoj zajednici.

Ciljane grupe sudionika na radionici su predstavnici jedinica lokalne samouprave, organizacija civilnog društva te medija. Sudjelovanje na radionici je besplatno!

Za prijavu na radionicu, molim popunite kratki obrazac do 30. lipnja putem poveznice:

Više informacije o samom projektu možete potražiti na službenim stranicama projekta http://sudjeluj.net/, a za odgovore na moguća pitanja slobodno se obratite predstavniku organizatora Marku Ercegoviću u Udruzi gradova u RH (091/4668-006 ili marko@udruga-gradova.hr ).

S poštovanjem,

Marko Ercegović
savjetnik

Projekt ”Participativno upravljanje prirodnim resursima” financiran je u sklopu programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2012. Izgradnja lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima i sufinanciran od Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta je 208.195,89 EUR, a provodit će se 24 mjeseca počevši od 2. studenog 2015. Partneri na projektu su: Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), Grad Velika Gorica, ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG).

21-06-2017

Copyrights ©2015. Zeleni Osijek. Sva prava pridržana.