“Dani otvorenih vrata EU projekata”

Pozivamo Vas na radionicu pod nazivom “Unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine kroz EU projekte” koja će se održati 12. svibnja 2018. godine u 11:00 sati u Eko centru Zlatna Greda u sklopu manifestacije “Dani otvorenih vrata EU projekata“. Radionicu će voditi voditelj projekata Dinko Pešić, a s obzirom da je obnova Eko centra Zlatna Greda financirana velikim dijelom iz različitih EU projekata, posjetitelji će tijekom cijelog dana moći vidjeti rezultate provedenih projekata i saznati više o istima.

Za sudjelovanje na radionici molimo Vas da ispunite online obrazac: https://goo.gl/forms/KhlteFBzYjegWIrh1

“Dani otvorenih vrata EU projekata“ održavaju se u okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i uz podršku Europske komisije. Cilj održavanja je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica.

04-05-2018