Novosti

Dođite i provedite s nama vrijeme u prirodi!

Donosimo Vam dojmove naših srednjoškolaca s interaktivne ljetne škole u Kući u prirodi Zlatna Greda!

 

Ime i prezime: Borna Bognar

Škola: Tehnička škola i Prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

S ovog ljetnog kampa nosim isključivo pozitivna iskustva. Žao mi je što smo ovdje bili samo 5 dana, ali ovdje sam doživio mnogo lijepih stvari. Na svakoj radionici saznao sam nešto novo i naučio da uvijek treba prihvaćati i tuđe mišljenje.

U Zlatnoj Gredi mi se jako sviđa. Smještaj je odličan, ali najviše mi se sviđaju aktivnosti koje se ovdje pružaju; stijena, adrenalinski park, vožnja kanuima i zip line.

Ovdje sam stekao mnogo novih prijatelja u kratkom vremenu i ima ponešto za svakoga. Ako se i drugim mladima pruži prilika za dolazak ovdje, svakako bi trebali doći.

 

Ime i prezime: Iva Mihalj

Škola: Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

U ovom kampu je bilo predivno, nalazi se na vrlo mirnom mjestu i za nas mlade koji dolazimo iz drugim gradova ovo je lijepa i ugodna promjena. Sviđale su mi se sve aktivnosti i za mene je ovo bilo jedno nezaboravno iskustvo.

Ovo bih iskustvo preporučila svim mladima koji vole avanture, vole prirodu i uživaju u druženju s drugim ljudima.

 

 

 

 

Ime i prezime: Elena Knežević

Škola: Medicinska škola Osijek

U ovom kampu razgovarali smo mnogo o problemima koji nas okružuju i mogućim rješenjima tih problema. Imali smo priliku razvijati sami svoje volonterske ideje i projekte.

Zlatna Greda ima prekrasnu prirodu koja inspirira čovjeka i divno je osjetiti i adrenalin kao i uživati u prirodi dok veslate kanuom. Ovdje se čovjek osjeća slobodnije i u skladu s prirodom i to se ne može osjetiti u gradu jer tamo ne dolazimo toliko u doticaj s životinjama.

Svakako bih preporučila ovo iskustvo i drugim mladima jer ovakvi kampovi mlade potiču na razmišljanje i na druženje. Mladi su najčešće zatvoreni u kući i mnogo vremena provode na mobitelima, a ovdje smo dobili potpuno novo iskustvo.

 

 

Ime i prezime: Mislav Vorkapić

Škola: Tehnička škola i Prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Meni je u kampu bilo savršeno, svi su bili opušteni i vladala je jako dobra atmosfera. Ovdje sam naučio mnogo novih stvari kao što su znanja o održivom razvoju i ljudskim pravima.

Ovo je vrlo kvalitetno iskorišteno vrijeme i dobio sam informacije s kojima ranije nisam bio upoznat.

Svakako bi preporučio sudjelovanje u kampu i drugim mladima jer je uvijek vrijedno naučiti nešto novo, a pogotovo ako ćete se i zabaviti dok to radite. Svatko se treba uključiti u pomaganje zajednici jer jedino tako možemo napraviti neke promjene.

U Zlatnoj Gredi je bilo odlično, okruženi ste prirodom i svatko može naći neku aktivnost za sebe. Ima mnogo životinja i ako vas to zanima svakako bih preporučio boravak u Zlatnoj Gredi.

 

Ime i prezime: Tea Kozić

Škola: Tehnička škola i Prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Ovdje je bilo fantastično i drago mi je što sam dobila priliku biti u kampu. Vjerojatno ću doći ponovno u Zlatnu Gredu i dovesti svoju obitelj. Preporučila bih ovo mjesto i ovo iskustvo svima koji vole prirodu, životinje i adrenalin.

 

 

Ime i prezime: Ema Babić

Škola: Tehnička škola i Prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

U kampu mi je bilo fanstastično i ponovno sam se povezala s prirodom. Sviđao mi se mir koji se ovdje može naći, a kroz radionice sam naučila mnogo o održivom razvoju, ljudskim pravima i demokraciji.

Željela bih ponovno doći u Zlatnu Gredu jer se ovdje nudi mnogo aktivnosti, smještaj je odličan, a hrana preukusna.

Svakako ću pratiti nova događanja i aktivnosti i ukoliko se pruži prilika za ponovno sudjelovanje, ponovno doći.  

 

 

 

 

 

09-09-2020